5 ideja za jeftine darove i poklone koji će razveseliti svakoga

5 ideja za jeftine darove i poklone koji će razveseliti svakogaKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:49
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Jeftini darovi mogu biti simpatični a sigurno smanjuju blagdanski stres

Prvo napravite popis osoba kojima svakako želite ili trebate dati dar za ove zimske blagdane Božića i Nove godine. Zatim odredite iznos koji možete potrošiti na darove i prosječan iznos po jednom daru. Djeci poklanjate igračke ili šljokice za ukrašavanje, ženama i djevojkama ne možete pogriješiti sa bilo čime iz palete dekorativne kozmetike, muškarci uvijek dobro reagiraju na bocu biranog pića. Jeftini darovi mogu biti simpatični a smanjuju blagdanski stres, pogotovo ako ih kupujete zadnji čas.

Bliskim osobama se mogu pokloniti jeftini darovi ako u sebi imaju ujedinjenu šaljivu i personaliziranu notu. Šaljivi citati koji ukazuju na karakterne crte osobe kojoj ih poklanjate, lijepo uokvireni mogu biti pun pogodak, a sve možete napraviti i sami. Jeftini pokloni mogu biti i slatki i romantični, samo pustite mašti na volju. Poklonite partneru kuhinjsku pregaču s porukom da ga želite i u kuhinji ili mu poklonite udobne šlape s porukom da je doma najljepše.

Jeftini darovi koji ne izgledaju jeftino

Spadate u skupinu ljudi koji ne žele kupovati nepotrebne stvari, vjerujte i korisne stvari ne moraju biti skupe. Članovima obitelji smijete poklanjati prigodne čarape, kape, šalove, rukavice, tople šlapice, grabilicu za vaditi fritule ili krafne iz vrelog ulja ili druga kuhinjska pomagala koja možete pronaći za par eura. I korisni darovi mogu biti jeftini darovi koji ne izgledaju jeftino pogotovo ako ih domišljato i lijepo upakirate, jer malo blještavila i sjaja mora biti na njima.

Pažnja, obziri, empatija i ljubav se ne mogu kupiti, a i najjeftiniji jeftini darovi su znak da vi sve te vrline i kvalitete imate u sebi. Zato se ne zamarajte sa cijenom, pokažite da vam je stalo do onih kojima poklanjate, makar i sitnicom od srca. Ako je osoba koju darujete daleko, koristite online kupnju i dostavu na vrata i opet to ne mora biti ništa skupo, a iznenađenje i radost zbog dobivenog dara će biti ogromni.

Jeftini darovi koji izgledaju luksuzno

Mnogi imaju velike obitelji i puno prijatelja pa im za blagdane trebaju hitri krediti da bi svima poklonili barem ponešto. Jeftini darovi koji izgledaju luksuzno mogu biti razne košare sa nekoliko vrsta delikatesnih sireva, više vrsta raznih medova, razne vrste suhomesnatih proizvoda, nekoliko boca različitih pića ili košara kombiniranih probranih namirnica, lijepo garnirano izgledat će luksuzno, a ipak neće previše koštati. Možete pokloniti i rabljeno, ali ispravno računalo ili novo sa blagdanskim popustom.

Jeftini darovi se mogu birati i prema zodijaku, prema horoskopskom znaku možete složiti jeftine personalizirane poklone za sve osobe kojima ćete poklanjati. Poklon je samo znak pažnje, kupite online putem božićnu zvijezdu, božićnu pšenicu ili božićni aranžman za blagdanski stol i poklone pošaljite dostavom na vrata nekome tko će im se razveseliti, to su jeftini i prikladni pokloni, lijepo iznenađenje, pogotovo za starije osobe koje ne mogu u kupnju i nitko im ne pomaže. Budite domišljati i kreativni.
Tagovi: