5 načina da se brzo riješite dugova

5 načina da se brzo riješite dugovaKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Dugovi vas dovode u začarani krug

Dugovi su postali standardni način života za modernog čovjeka. Svi odreda troše novac koji još nemaju jer se sve mora imati istog trena, bez da se na išta treba pričekati. Ova praksa može za mnoge postati opasna jer je dugoročno neodrživa. Kompulzivno kupovanje bez ikakvog osjećaja za štednju vas može kratkoročno usrećiti jer ste si priuštili nešto novo ali dugoročno ćete se samo dovesti do problema jer ćete zapasti u dugove iz kojih nije lako izaći. Ako dođete do točke da su vam se dugovi previše nakupili i ne možete ih pravovremeno vraćati, krenut će vam se naplaćivati kamate koje vode do začaranog kruga u kojemu dugujete sve više i više što dulje vrijeme prolazi. U takvoj situaciji može biti teško vidjeti svjetlo na kraju tunela pa je bolje ako se uopće ni ne dovedete do toga. Ipak, ako niste stali na loptu na vrijeme i dalje postoje načini na kojih se možete riješiti svojih nakupljenih dugova.

Dugovi i kako ih otplatiti

Prvi korak u smanjivanju svojih nakupljenih dugova je da postanete svjesni s koliko novaca raspolažete na mjesečnoj razini i na što vam točno odlaze troškovi. Dobro razmotrite što vam je zbilja potrebno, a što i nije toliko krucijalno. Mnogi ljudi imaju osjećaj da im plaća ispari maltene isti dan kad je i stigla pa im nije jasno na što je novac otišao. Novce je najlakše potrošiti ali ono o čemu mnogi ne razmišljaju je da se dugovi krenu nakupljati ne nužno zbog jedne velike kupovine već zbog više manjih o kojima ne razmišljamo toliko. Dugovi će vam se u startu smanjiti ako krenete obraćati pozornost na što sve točno trošite novac. Pokušajte voditi dnevnik potrošnje pa ćete brzo dobiti uvid u to gdje dugovanja nastaju. Možda kupujete previše namirnica odjednom ili se prečesto počastite nekom skupljom kupovinom? Koji god bio razlog zaduženja, nenamjenski krediti vam mogu pomoći da ustabilite aktualnu financijsku situaciju.

Dugovi i kako spriječiti njihov nastanak

Nenamjenski krediti se danas mogu izrazito lako ostvariti preko interneta. Možete se prijaviti već danas i u roku 24 sata će vam novac sjesti na račun. Ako su vam se nakupili dugovi na kojima se samo nakupljaju kamate, najbolja je solucija da ih sve pokrijete jednim potezom uz gotovinski kredit. Na taj način srežete rast duga, a kredit možete otplaćivati u fiksnim mjesečnim anuitetima. No kredit vam neće pomoći ako ne promijenite neke svoje životne navike. Pokušajte se ne povesti za svakom reklamom ili akcijom na koju naiđete. Bez obzira što vam se obećava ušteda i dobar popust, ako ste nabavili nešto što vam nije zbilja potrebno to je u konačnici samo trošak i ne predstavlja nikakvu uštedu. Za baratanjem svojim financijama je dovoljno malo matematike. Uzmite u obzir kolika vam je plaća i koliko vas dođu obavezni troškovi. Bilo kakav višak vam je dostupan za trošenje, a ako stalno trošite iznad svojih mogućnosti nastaju dugovi.

Tagovi: