Gdje zaprositi curu

Gdje zaprositi curu

Gdje zaprositi curu i kako učiniti prosidbu nezaboravnom?

Gdje zaprositi curu je svakako veliko pitanje za svakog muškarca koji se odlučio na taj veliki korak u vezi. Pitanje se postavlja iz dobrog razloga, jer po današnjim statistikama jedna četvrtina svih žena je razočarana načinom i mjestom gdje ih je njihov sadašnji muž zaprosio. Mnoge žene smatraju da zaruke trebaju biti jedan od onih dana koje će pamtiti i prepričavati do kraja života. Ovo vam već daje do znanja da zaruke svakako moraju biti romantične. Da li je previše činjenica da djevojke žele onaj WOW faktor kod zaruka? Odgovor je ne.

Zaruke iz muške perspektive izgledaju malo drugačije. Da, muškarcima je ovo veoma veliki i stresan pothvat i često u tome svemu se pogube i pitaju gdje zaprositi curu a da to bude taj WOW faktor. Pogledajmo ovo sve s jednostavnije strane. Ako se pripremate zaprositi svoju curu, najbolje da krenete razmišljati prvo o mjestima koje vama osobno znače. Primjerice mjesto gdje ste si prvi put rekli “Volim te”. Nemojte misliti da jednostavna mjesta ne mogu imati WOW faktor, bitna je intima i bitni su osjećaji iza prosidbe.

Gdje zaprositi curu i na koji način?

Kafić u kojemu ste prvi put sjeli na kavu, mjesto gdje ste se prvi put poljubili ili rekli “volim te”, mjesto na kojemu ste proslavili prvu godišnjicu veze, stan s hrpom svijeća i cvijeća – sve navedeno mogu biti odgovori na pitanje gdje zaprositi curu. Ono što je bitno kod prosidbe je da znate da li je vaša cura više intiman tip ili tip koji voli pažnju. Zašto je ovo bitno? Ako cura više voli pažnju onda možete razmatrati opciju prosidbe pred starcima, pred prijateljima, na koncertu ili nekom dugom događaju.

Sami najbolje znate svoju bolju polovicu. Kada donesete odluku gdje zaprositi curu kreće onaj zabavan dio, kako ju zaprositi? Da, možete biti okorjeli romantik i kleknuti i uz neke divno izrečene riječi izvaditi prsten i postaviti pitanje. Ali da li je to WOW faktor? Baš i ne. Mjesto i način prosidbe su bitni curama, zato isto tako kako ste uložili trud u odabir mjesta, morate uložiti trud u način. Iako se čini da je riječ o veoma kompliciranom procesu, malo mašte i razmišljanja vam puno može pomoći.

Gdje zaprositi curu i kako dobiti odgovor “Da”?

Mjesto gdje zaprositi curu ovisi o tome što vaša cura i vi preferirate. Prosidba tako može biti na vrhu planine ili na obiteljskom ručku, sve ovisno o tome koliko se želite potruditi i koliko želite da ta prosidba bude nezaboravna. Gdje zaprositi curu i kako dobiti odgovor “Da”? Naš savjet je svakako da se koncentrirate na intimu, na neko mjesto koje je vama od velikog značaja. Na to neko mjesto možete dovesti i posakrivati svoje prijatelje i obitelj ako taj trenutak želite podijeliti sa svima. Prije nego se spustite na koljeno i upitate pitanje, najbolje je da svojoj partnerici objasnite što vam to mjesto gdje jeste znači, otvorite se i budite osjećajni.

Nakon toga možete izvaditi prsten i postaviti pitanje. Nema te cure koja će reći “Ne” muškarcu koji prije pitanja izjasni svoje osjećaje. Ako vam se možda cijela ta ideja s prstenom iz kutije čini otrcanom, prsten možete primjerice sakriti u njen džep i reći joj “Što to imaš u džepu” i u trenutku kada ona posegne u džep i izvadi prsten možete postaviti pitanje. Postoji zaista bezbroj načina kako na zabavan, simpatičan i nezaboravan način zaprositi curu, samo je bitno u to unijeti dašak vaše intime.

Tagovi: