Kako gatati sa običnim kartama

Kako gatati sa običnim kartama

Ako poznajete simboliku boja i brojeva gatanje sa običnim kartama je jednostavno

Nema neke velike mistike oko proricanja igraćim kartama. Sve karte na kojima su slike predstavljaju ili njega osobno ili druge osobe koje se tiču postavljenog pitanja. Ako poznajte simboliku boja i brojeva gatanje sa običnim kartama je jednostavno. Sve jedinice su novi počeci u ljubavi, poslu, mogu značiti selidbe, trudnoću ili rođenje i općenito novosti. Sve dvojke su dileme, zatišje pred buru, odluke, trojke mogu biti ljubavni trokuti, svađe, prinova, četvorke donose novac, dužnost, pravila, kraj.

Gatanje oslanjanjem na brojeve i boje je točno, tako petice donose promjene i putovanja, prilagođavanje, šestice sklad u ljubavi i općenito međuljudska slaganja, sedmice izazove, iskušenja, patnju i pobjedu, osmice pričaju o obitelji, nasljedstvu, odnosima s kolegama na poslu, devetke govore o sebičnosti i nesebičnosti emotivnoj i materijalnoj, katkada i o škrtosti, a desetke najavljuju trijumf i uspjeh u svim aspektima života s iznimkom desetke pikova koja može imati i vrlo zlokobna značenja, ali treba gledati sve otvorene karte.

Gatanje običnim kartama kada nemate novca za tarot karte

Ako se želite okušati u proricanju a nemate špil za pravo tarot čitanje možete svoj dar i sa običnim igraćim kartama. Gatanje običnim kartama kada nemate novca za tarot karte može biti odlična priprema za tarot. Trebate znati da boja običnih karata označava područje života, a broj karte aspekte u tom području. Tako je srce u elementu vode, podvjesnog i osjećaja, a broj pokazuje je li to ljubav, mržnja, ljubomora, indiferentnost, raskid, mirenje, preljub, rastanak

Kada se kroz gatanje pojavi tref, znate da je to vatra, akcija, odluke, a broj će pokazati o čemu se radi, pik se bavi obrazovanjem, mudrim postupcima i brzim djelovanjima, a karo će vam pričati o novcu, imovini, karijeri, dobicima, brojevi ukazuju na dobre prilike i upozoravaju na loša razdoblja i nesigurna ulaganja. Slike na kartama će pokazati da li će se navedene situaciji događati vama ili osobama oko vas koje će vas pokušati uvući u svoje osobne situacije.

Gatanje običnim kartama dopušta da Jokerom zamijenite bilo koju nedostajuću kartu

Toga u tarotu nema, ni u sudbinskim, sibila ili Lenormand kartama. Ako vam u tim špilovima nedostaje jedna karta, on je za proricanje nepotpun i neupotrebljiv. Činjenica iz prakse je da se često jedna karta iz špila lako izgubi ili nepovratno ošteti, ali gatanje običnim kartama dopušta da Jokerom zamijenite bilo koju nedostajuću kartu i obavite proricanje besprijekorno i točno, kao da su sve karte na broju. I samo obične karte imaju tu mogućnost.

Nekada, davno prije interneta i raznoraznih videoigara, svaka kuća je imala barem jedan špil igraćih karata, jer je to bila najjeftinija društvena igra i kućna zabava. Gatanje običnim kartama je odlična pripremna vježba za upoznavanje s tarotom, zato što ćete boje, elemente i brojeve svladati vrhunski da bi mogli davati točne i precizne odgovore. To je važno jer je simbolika boja, brojeva i pripadajućih elemenata ista i u tarotu, i to zato jer je vjerojatno i preuzeta iz igraćih karata.

Tagovi: