Kako obrijati dlake dole kod žena

Kako obrijati dlake dole kod žena

Kako obrijati dlake dole kod žena na jednostavan način

Mnogo žena u današnjem dobu brije svoje tijelo, od pazuha, nogu do intimnih dijelova. Kada brijete, bez obzira koji dio tijela se radilo, 99% puta, proces je prilično intuitivan i ne zahtijeva puno razmišljanja i preciznosti. Ali taj 1% dolazi u obzir kada govorimo o stidnim dlačicama i mnoge se žene pitaju kako obrijati dlake dole kod žena. Ako se pitate kako obrijati stidne dlake, niste sami. Tamo je primjetno manje informacija o brijanju nego o brijanju drugih dlačica na tijelu. Kada brijete stidne dlačice, imate posla s osjetljivim područjem pa biste svakako željeli imati na umu nekoliko savjeta. Bitno je biti oprezan kako se ne bi porezali i kako ne bi vam se pojavile kvržice pojavile sljedeći dan nakon brijanja. Zato ćemo vam reći sve o tome kako obrijati dlake dole kod žena kako biste svaki puta imali savršen rezultat, te ćemo vam ujedno dati dodatne korisne savjete za slučaj porezotine.

Kako obrijati dlake dole kod žena – razne metode brijanja

Postoji nekoliko bitnih pravila za kako obrijati dlake dole kod žena kako ne biste se slučajno ozlijedili. Prvi savjet vam je da ako prvi puta ili prvi puta nakon dugo vremena se brijete dole, je da odrežete višak dlačica. Zgrabite male škare ili trimer za kosu i ošišajte stidne dlake tako da budu dugačke samo nekoliko centimetara. Tako će biti lakše kako obrijati dlake dole kod žena. Također, dobro je napraviti piling kože na intimnom području. Koristite spužvu za tuširanje, krpu ili spužvu za piling kako biste nježno napraviti piling kože prije brijanja. Piling će ukloniti mrtvu kožu i omogućiti vam da obrijete dlačice što bliže korijenu. Oštri pilinzi nisu potrebni i zapravo mogu učiniti više štete nego koristi vašem stidnom području. Jednostavno piling je sve što vam treba. Nanesite veliku količinu kreme za brijanje na područja koja želite obrijati. Najbolje je koristiti kremu za brijanje bez mirisa na tom području, jer kreme s mirisom mogu iritirati nježnu kožu. Zategnite kožu i brijte se u smjeru rasta dlačica kako biste izbjegli iritaciju folikula dlake. Isperite višak kreme za brijanje toplom vodom i nježno osušite. Nakon brijanja nanesite bezmirisni losion ili kremu na područje intime kako se ne bi osušilo i kako bi se koža oporavila nakon brijanja.

Kako obrijati dlake dole kod žena – kako sam učiniti

Ukoliko se pravilno držite pravila i tehnika za kako obrijati dlake dole kod žena, tada su jako male šanse da vam se budu dogodile porezotine ili kvržice. No, ponekad se se može i najboljima to dogoditi, stoga je bitno znati što učiniti ako vam se dogode male nezgode prilikom brijanja intimnog područja. Jedno od najboljih stvari koje možete napraviti ako vam se dogodi porezotina, odmah isperite to područje te dezinficirajte s alkoholom, te naposljetku kada ste osušili područje, stavite malo vazelina ili neke slične kreme kako bi se rana zaliječila što prije. Kod kvržica, najbitnije je da održavate područje hidratiziranim kako bi se što prije oporavilo i povuklo. Također, kako obrijati dlake dole kod žena se mogu pojaviti prilikom brijanja zarasle dlake koje se mogu lako riješiti i kako biste ih mogli obrijati bez problema. Ukoliko se držite naših savjeta i pravila moći ćete svaki puta obrijati intimno područje bez problema i biti spremni za dugo ljeto!

Tagovi: