Kako prepoznati uroke

Kako prepoznati uroke

Sumnja na urok

Osjećate se nekako čudno – umorni ste, neraspoloženi, stvari su krenule nizbrdo? Nekako Vas prati osjećaj da je sve protiv Vas i da ste stjerani u kut? Možda je dobro da si razmislite o urocima. Što je uopće urok? Urok se može opisati kao negativna energija koja je usmjerena prema određenoj osobi. On nastaje s namjerom, i cilj mu je narušiti sreću osobe kojoj je upućen. Uroci se stvaraju uz pomoć magijskih rituala, i bacaju se na razne načine. Uroke možete zaraditi putem predmeta, komplimenta, dodira.

Kada je potrebno posumnjati da ste ureknuti? Ako Vam se život naglo preokrenuo bez očitih razloga, to je znak da je došlo do poremećaja u energetskom polju. Neka viša sila blokira protok dobre energije i Vi padate u određeni ponor koji može imati kobne posljedice. Uroci mogu utjecati na sve aspekte Vašeg života, gutajući Vašu sreću korak po korak. Većina ljudi koji su ureknuti niti ne vjeruju u više sile, zapravo, oni će s podsmijehom prihvatiti činjenicu da je sudbina odredila da im život više neće biti dobar. Ako osjetite da nešto nije u redu, nemojte to ignorirati!

Kako prepoznati urok?

Prije svega, važno je naglasiti kako uroci postoje i kako oni predstavljaju realnu prijetnju svima, osobito ljudima koji se deklariraju kao nevjernici. Kako se prepoznaje urok? Uroci su se nekada dijelili isključivo preko određenih stvari ili poklona. U primjeru, ako ste pronašli neobične predmete na određenom mjestu – riječ je o uroku. Ureknuti predmeti su često obilježeni, sadrže različite simbole, natpise, brojeve, označeni su voskom, paljeni su itd. Kada pronađete takav predmet, možete osjetiti određenu energiju iz njega. Kako postupiti u tom slučaju? Najbolje je da zatražite stručnu pomoć od tarot majstora koji su stručni u skidanju uroka.

Kako prepoznati urok? Osim preko predmeta, uroci se mogu zaraditi i zlonamjernim komplimentima, ili dodirom. U tom slučaju, osoba koja je ureknuta osjeća kako joj se energija crpi, primjećuje kako nije svoja i kako gubi doticaj s realnošću. Uroci se mogu baciti na bilo što, ne samo na određenu osobu. Negativna energija koja se prenosi može zadesiti cijelo kućanstvo, veze, posao, financije, pa čak i kućne ljubimce. Ukoliko se uroci ne prepoznaju na vrijeme, oni mogu imati kobne posljedice. Ako sumnjate na uroke, s punim povjerenjem se možete obratiti u Zara tarot centar.

Kako se urok može skinuti?

Da bi se urok uspješno skinuo, on se prvo mora identificirati. Ovo znači da je potrebno pronaći izvor uroka ili osobu koja ga je bacila. Uklanjanje i zaštita moraju biti usmjereni na sami izvor, inače se urok ne može u potpunosti ukloniti. Kako pronaći odgovornu osobu? Vrač ili mag koji je proslijedio negativnu energiju se često na neki način veže za Vaše energetsko polje jer ga crpi. Dobar tarot majstor može prepoznati “krpelja” i uz pomoć određenih rituala otkloniti njegovo sisanje energije.

Uroci se mogu ukloniti uz pomoć tarot karata, no postoje i drugi primitivni načini koji će zahtijevati seansu sa vidovnjakom. Što je sa zaštitom od uroka? Ukoliko je osoba bila žrtva velikog uroka, njoj se preporučuje nošenje određenog talismana koji će zaštititi energetsko polje. Talismani imaju moć da poboljšaju energiju, da privlače nove prilike u naš život, da nas dignu na noge. Talismani su često različiti kristali koji se povezuju s karakterom osobe. Prepoznavanje uroka nikako nije lagan posao, kao ni samo skidanje i zaštita. Vodite brigu o sebi, i nemojte si dozvoliti drastični pad energije bez objašnjenja.

Tagovi: