Kako zaraditi više novca na trenutnom poslu

Kako zaraditi više novca na trenutnom posluKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:52
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako zaraditi više na svom poslu?

Zarađivanje novaca pripada među najveće brige modernog čovjeka. Kada se susretnemo s manjkom novca, automatski postajemo više bezvoljniji, svijet nam se čini kao nemoguće mjesto, padamo u depresiju. Znamo kako u trenutnoj situaciji, mnogi od nas nemaju dovoljna primanja kako bi pokrili osnovne i dodatne troškove života. Često pomislimo da se naš rad ne isplati i da on na kraju nije dovoljan, da smo potplaćeni. Da li ste se ikada zapitali kako zaraditi više novaca na svome poslu, i da li to uopće možete?

Svaki normalan poslodavac je svjestan financijske i ekonomske situacije, i po tome, trebao bi biti svjestan da bi se primanja trebala prilagoditi tome. Mnogi su u mišljenju kako zaraditi krenuli maštati o dodatnom poslu ili promjeni posla, no da li je to rješenje? Ako želite povećati priljev novca, krenite od svog poslodavca. Kako? Zatražite sastanak ili recite da trebate razgovarati. Imajte na umu da poslodavci cijene kada im se radnici obrate za pomoć ili kada daju opasku ili kritiku. Kada ćete biti u mogućnosti pričati sa svojim poslodavcem, zatražite unapređenje na poslu, ili povišicu – naravno, imajte validne argumente.

Kako zaraditi uz unapređenje na poslu?

Istina je da mnogi od nas biraju poslove koji nude unapređenje, prvenstveno iz razloga poboljšane zarade. Kako zaraditi uz unapređenje na poslu? Ako želite svog poslodavca tražiti unapređenje (što automatski znači i veću zaradu), tada morate razmisliti o sljedećim postupcima: Prihvatite izazove na poslu – Ako želite tražiti unapređenje, tada morate polako na sebe preuzimati poslove koji nisu u opisu vašeg radnog mjesta. Dokažite kako se ne bojite novih izazova i da ste spremni učiti i rasti sukladno s novim radnim mjestom. Preuzimajte više posla – Veća odgovornost pokazuje da se ne šalite. Dobrovoljno preuzimajte višak posla na sebe, i dokažite kako se dobro nosite s pritiscima.

Dođite ranije na posao i ostanite duže – U ovom primjeru djela govore više od riječi, a to se na kraju dana itekako vidi. Iako ćete u početku gubiti nešto svojeg vremena, trud će se itekako vidjeti na kraju mjeseca. Pokažite da ste zainteresirani – Javno iznosite svoje ideje o tome kako bi se određeni poslovni proces mogao poboljšati. Izgledajte dobro – Osmijeh i pristojnost vas može daleko dogurati. Uvijek se ponašajte i izgledajte dobro. Družite se s pravim kolegama – Gledajte na to da se družite s kolegama koji su već napredovali. Pomognite svom poslodavcu – Kada vidite da se vaš šef bavi nečime, ne ustručavajte se pitati da li možete pomoći. Sve ove navedene stavke vam mogu pomoći da kako zaraditi dodatno postane stvar prošlosti.

Kako zaraditi uz povišicu?

Ako već dulje vremena radite u određenoj firmi i prošle su godine kako ste napredovali ili kako se niste pomaknuli, tada je potrebno zatražiti povišicu. Povišice često ovise o radnicima, točnije, o tome da li oni percipiraju svoji rad kao kvalitetan i dostojan veće plaće. Poslodavci cijene kvalitetne radnike i u većini slučaja nije im teško pregovarati o povišicama. Kako zatražiti povišicu? Navedeno pitanje muči mnoge. Neka vam kroz glavu opet prođe pitanje kako zaraditi preko dodatnog posla i da li zaista želite još više vremena posvetiti nekom poslu. Za početak, kreirajte svoji popis dostignuća ili razloga zašto smatrate da bi trebali dobiti povišicu. Sljedeći korak se odnosi na maleno istraživanje – izvidite kolika je plaća za vaše radno mjesto u drugim firmama i sukladno tome zatražite povišicu.

Jednom kada navedeno donesete pred poslodavca, možete očekivati pitanje koje se odnosi na iznos povišice. Jasno izrazite svoje želje i nemojte oklijevati. Što ako dobijete odgovor NE? U tom slučaju upornost ne bi smjela nestati, već bi se trebala preoblikovati. Upitajte kada je ona moguća i što za nju morate napraviti. U slučaju da ne dobijete konkretan odgovor, tada je najbolje da istražite da li konkurentne firme imaju otvorene pozicije za vaše radno mjesto. Kako zaraditi je postalo standardno pitanje u naše vrijeme, i sukladno tom pitanju moramo poduzimati mjere. Ukoliko vam je novac hitno potreban, tada se možete istražiti što su to brzi krediti i kako vam oni mogu pomoći u doba ova krize.

Tagovi: