Kredit na ostatak primanja

Kredit na ostatak primanjaKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:52
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je kredit na ostatak primanja?

Kredit na ostatak primanja se može opisati kao idealan kredit za sve one kojima je hitno potreban dodatan novac, a trenutno na svojoj plaći već imaju jedan kredit ili određeno dugovanje. Izvanredni troškovi su česti u današnje vrijeme, što znači da je veoma teško biti financijski spreman. Mogućnost podizanja navedenog kredita je bitno imati na umu, jer riječ je o posebnoj liniji kredita koja nikako nije vezana za ovršni zakon. Što to znači? U primjeru to možemo pokazati na sljedeći način:

Osoba ima mjesečna primanja koja ukupno iznose 700 eura. Ovršni zakon (1/4) nalaže kako osoba mjesečno za određenu ratu može izdvojiti 170 eura. Zamislite si scenarij da navedena osoba ima već kredit koji se mjesečno plaća u navedenom iznosu. Javlja se potreba za dodatnim novcem. Kredit na ostatak primanja su odgovor na navedenu potrebu. Kod podizanja navedenog kredita ne gleda se sami ovršni zakon, već osnovica koja ostaje za život. Prema osnovici se određuje mogućnost podizanja kredita.

Kako se ostvaruje kredit na ostatak primanja?

Navedeni kredit nećete pronaći u banci, jer same banke u njima vide preveliki rizik za odobrenje. Kredit na ostatak primanja je česta ponuda mnogih kreditnih kuća i online zajmodavaca. Kredit na ostatak primanja se može opisati kao brzi kredit. Njegova realizacija je brza i jednostavna, i on se ostvaruje uz minimalno dokumentacije. Navedeni oblik kredita ne traži nikakav uvid poslodavca, kao niti dodatne oblike osiguranja. Kako izgleda realizacija navedenog kredita? Prvo morate pronaći najbolju opciju za Vas.

Preporučuje se da opcije kreditiranja razmotrite prema recenzijama ili ocjenama, ali i preko specijaliziranih web stranica koje se bave pretraživanjem kreditnog tržišta. Kada pronađete idealnu ponudu, dovoljno je samo postaviti Vaš zahtjev i čekati odobrenje sa strane zajmodavca. Brzi kredit od Vas zahtjeva minimalnu dokumentaciju, ali maksimalni iznos koji možete podići je do 4000 EU. Važno je naglasiti kako je riječ o nenamjenskom obliku kredita, što znači da ga možete iskoristiti za bilo kakvu financijsku potrebu bez dodatnih objašnjenja.

Da li kredit na ostatak primanja ima svojih prednosti?

Odgovor je naravno! Kredit na ostatak primanja ima svakako određene prednosti naspram klasičnijih bankarskih kredita. Navedeni oblik kredita od Vas ne traži kreditnu sposobnost, dovoljno je samo predočiti platne liste koje dokazuju da imate dovoljno visoka primanja za realizaciju kredita. Sljedeća prednost je njegova jednostavnost i brzina. Cijeli proces realizacije i isplate se vrši online, što znači da štedite svoje vrijeme i novac. Ovdje bi također nadodali i prednost povoljnih kamatnih stopa, kao i minimalnu naknadu za administrativne troškove.

Koji su uvjeti za ostvarivanje navedenog kredita? Kredit na ostatak primanja se može ostvariti ako ste punoljetni građanin RH koji ima redovita mjesečna primanja. Iako je riječ o kreditu, morate imati na umu da su kreditne agencije drugačije u filozofiji poslovanja. Pri podizanju navedenog kredita ne morate strepiti radi kreditne sposobnosti ili objašnjavanja za što će Vam kredit. Kreditne agencije nije briga za što Vam je potreban novac, njima je jedino važno da svoje otplate vršite u dogovorenom vremenu.
Tagovi: