Savjeti za stvaranje stabilne financijske budućnosti

Savjeti za stvaranje stabilne financijske budućnostiKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Financijska budućnost – kako si poboljšati financije

Stabilna i sigurna financijska budućnost je mnogima jako bitna, posebice ako se nađu u neizvjesnoj situaciji. Naravno, ako dođe do neočekivane situacije gdje Vam pod hitno treba novac, uvijek možete računati na pozajmice. No, uvijek je dobro krenuti što ranije sa štednjom novca kako biste izbjegli ovakve situacije i budete spremni za što god se može dogoditi u narednim godinama. Kako se može postići stabilna i pozitivna financijska budućnost? Postoje više načina. Iako mnogi misle kako se može postići jedino kroz štednju novca, zapravo postoje dodatne metode kako to može Vi sami ostvariti. Isto kao što postoje razni načini kako može uštedjeti novac. Nije jedini način da od svoje plaće izdvojite jedan dio novca. Možete si i iskontrirali svoju potrošnju kako ne biste nepotrebno davali novac na nešto od čega niti nemate prave koristi i ne pridonosi Vam u životu. U nastavku Vam otkrivamo način kako si možete poboljšati Vaše financije.

Financijska budućnost – savjeti za bolje financije

Dobra financijska budućnost nije nešto što ne možete Vi sami postići. Iako se na prvu čini nemogućim, zapravo je lako dostižna. Trik je u dobroj organizaciji i pripremi. Mnogi ljudi u današnjem dobu loše barataju s novcem, te kada se nađu u neizvjesnoj situaciji, više nema povratka natrag. No, postoje trikovi kako možete se bolje pripremiti za neočekivane situacije i fokusirati se na ono što je Vama i Vašoj obitelji bitno na duge staze. Kako bi se stabilna financijska budućnost obistinila, najbolje krenite od početka, a to je sagledati Vašu trenutnu financijsku situaciji i vidjeti koje sve troškove imate. Ovdje Vam je dobro raspodijeliti svoje troškove na one fiksne (po životu bitni troškovi, poput režija, hrane, osnovnih higijenskih potrepština i slično) i na varijabilne (dodatne stvari, poput pretplate, izlasci, putovanja i slično). Na temelju toga odredite koji su troškovi zaista bitni i doprinose Vašem životu, a koji nisu. Oni troškovi koji Vam nisu bitni, izbacite ih van iz plana i ostavite druge koji jesu bitni.

Financijska budućnost – lako postignite svoje ciljeve

Kada ste maknuli sve nebitne troškove iz plana, možete prijeći na sljedeći korak. Stabilna i sigurna financijska budućnost se može postići kroz štednju novca. Naravno, ne morate svakoga mjesec izdvajati ogromnu svotu novca i živjeti kao siromah kako biste to postigli. No, uz dobro budžetiranje, Vaša stabilna financijska budućnost se može veoma lako postići! Ovdje Vam je dobro napraviti prikaz budžeta. Na jednoj strani zapišite koliko mjesečno zarađujete, dok na drugoj navedite koliki su Vam mjesečni troškovi. Podijelite ove dvije brojke, te na kraju ćete dobiti iznos novca koji Vam ostaje slobodan za trošiti. Od ove brojke možete odrediti postotak koji želite ostaviti sa strane, odnosno staviti u posebnu kasicu prasicu za “crne dane”. Na taj način možete svakoga mjeseca bez problema si sačuvati novac kako biste imali za neizvjesnu situaciji, ili ako želite uložiti taj novac u nešto sasvim drugo. Ovo je najlakši način kako možete si osigurati bolju financijsku budućnost.

Tagovi: