Što je putno osiguranje

Što je putno osiguranjeKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:52
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je putno osiguranje i zašto ga odabrati?

Ukoliko idete na put, uz putovnicu i određenu prtljagu obavezno bi trebali imati i policu za putno osiguranje. Što je putno osiguranje? Po definiciji, putno osiguranje se odnosi na zaštitu od mogućih rizika koji mogu nastati prilikom putovanja. Putno osiguranje najčešće obuhvaća turističko osiguranje, putno te zdravstveno osiguranje, osiguranje za vrijeme puta, osiguranje van mjesta boravka ili prebivališta, ostala osiguranja koja se ubrajaju u turističke rizike. Sada kada ugrubo znamo što je putno osiguranje, postavlja se pitanje zašto ga odabrati?

Sa putnim osiguranjem unaprijed se štitite od mogućih nepredviđenih situacija koje vas mogu zadesiti. Zamislite scenarij gdje ste u stranoj državi i zadesi vas iznenadna zubobolja ili vam se prtljaga izgubila? Sa putnim osiguranjem nemate straha od trpljenja boli ili moguće štete na putovanju. Sve moguće neugodnosti možete svesti na minimum ukoliko se raspitate i zatražite putno osiguranje. Navedena vrsta osiguranja će vam svakako donijeti osjećaj dodatne sigurnosti, što je svakako poželjno ako putujete sami u stranu zemlju.

Što je putno osiguranje i što sve ono obuhvaća?

Putno osiguranje sveukupno obuhvaća 4 različite vrsta osiguranja: Zdravstveno osiguranje, osiguranje koje vas štiti od posljedica nezgode, osiguranje vlastite prtljage, i osiguranje od otkazivanja putovanja. Svoju policu ćete kreirati sami po vlastitom izboru i potrebama, a osiguravajuće društvo će preuzeti kompletnu brigu oko nepredvidivih događaja koji se mogu dogoditi prilikom putovanja. Znamo što je putno osiguranje, no kako nam pomažu nabrojana osiguranja koja uključuje? U slučaju da vam putovanje pokvari određena zdravstvena tegoba, dobro je znati da se možete osloniti na putno osiguranje koje će pokriti sve inozemne troškove vezano za liječenje i lijekove.

Osiguranje u slučaju otkazivanja putovanja se odnosi na razne situacije mogu utjecati na ishod putovanja – vaša bolest, posao, druge nepredviđene situacije. Ovdje vam osiguranje vraća do 90 % troškova. Osiguranje od nezgode se odnosi na sve iznenadne događaje koji mogu uzrokovati teže ozljede, invalidnost ili smrt. Osiguranje prtljage se odnosi na nadoknadu štete u slučaju da se vaša prtljaga zagubi u procesu putovanja. Znate što je putno osiguranje, no kako se ono odabire? Policu odabirete prema vlastitim željama ili potrebama kod bilo kojeg osiguravajućeg društva koje nudi navedenu ponudu.

Što je putno osiguranje i da li ono daje veću sigurnost?

Ukratko, odgovor je da. Na koliko dugo se može dogovoriti putno osiguranje? Polica putnog osiguranja se može dogovoriti na 1 ili 365 dana, ovisno o vašim željama i potrebama. Znate što je putno osiguranje, no kako prepoznati da li je ono za vas? Navedeno osiguranje se preporučuje svima onima koji često putuju radi osobnog užitka ili posla. Ono vas štiti od svih nepredvidivih situacija koje vas na kraju dana mogu veoma skupo koštati. Mnogi se pitaju da li je Europska zdravstvena iskaznica ista stvar kao i putno osiguranje? Ne.

Vaša Europska zdravstvena iskaznica pokriva samo one neodgodive hitne intervencije, i ono je isključivo za javne zdravstvene ustanove u zemljama EU. Putno osiguranje pokriva sve troškove vezane za pronalazak medicinskog osoblja, za medicinske tretmane, i za lijekove. Sve ovo vezano za što je putno osiguranje vam zvuči komplicirano? Bez brige, na raspolaganju vam uvijek stoje osiguravajuće kuće koje će vam rado objasniti sve prednosti i mane navedenog oblika osiguranja. Ako ste često na putovanjima i susreli ste se s raznim nezgodama, tada vam preporučujemo razmatranje navedene police.

Tagovi: