Što muškarci vole

Što muškarci vole

Što muškarci vole i tko te želje ispunjava?

Žene i muškarci vječna su tema svakog časopisa, svake self-help knjige i gotovo polovice talk showova i reality showova. Tema je neiscrpna i upravo zato proizvodi jako puno poslovnih prilika svakome tko je dovoljno pametan da osmisli nešto pametno. Ipak, kada se ta tema spoji s temom seksa, onda smo dobili dobitnu kombinaciju. Danas je vrlo jasno da postoji niz oglasa na internetu koji se bave seksualnim uslugama. Muškarci su ti koji najviše traže takve usluge pa se onda dosta žena zapitalo što oni zapravo vole? Kako udovoljiti muškarcima u njihovim fantazijama i kako im nikada ne dosaditi? Postoji niz oglasa na internetu koji nudi upravo sve ono što neka žena ne može zadovoljiti kod svog muškarca. Jesu li to neki fetiši? Neke vrlo opskurni ukusi ili je jednostavno čar toga da se to ne radi sa ženom okosnica užitka? Na to pitanje nemamo odgovor, no možemo svakako diskutirati još malo više o muškarčevim željama.

Kako to da muškarci vole preljub?

Jako puno tih usluga koje se mogu pronaći online u startu napominju diskreciju. Nema nikakve sumnje da je glavni razlog za to činjenica da takvi davatelji usluga uglavnom poslužuju oženjene muškarce. Zašto oženjeni muškarci imaju često potrebu potražiti zabavu negdje van bračnog kreveta? Takvi oglasi obično nude sve što čovjek može poželjeti (za dobre novce, naravno), no mnogi će se pitati o moralnim načelima braka i drugim stvarima koje tu podignu obrve. Osobni kontakti često su najbolji način da bi se došlo do ovakvih seksualnih usluga, no u zadnje vrijeme sve više toga možemo vidjeti i online. Danas zaista nije teško otvoriti browser i u minuti pronaći ponudu kakvu želimo. Osim toga, možemo lako i pronaći specifično nešto što želimo. Kad su u pitanju muškarci, čini se da veći dio ponude upravo za njih. Zašto je to tako? Neki tvrde da je to uglavnom zato što muški pojedinci imaju više novaca u svom novčaniku. Ipak, seksualne usluge dostupne su i ženama.

Što muškarci zapravo žele?

Jako je teško odgovoriti na pitanje što zapravo muškarci žele i zašto su oni ti koji odrađuju najveći broj preljuba? Seksualne usluge koje možemo pronaći online ne uključuju samo čisti seks – neke se bave uglavnom masažom, druge usluge nude cure koje se mogu odvesti na neko društveno događanje pa poslije tek doma. Čini se da je ponuda neograničena. Kada je seks u pitanju, onda se priča o role-playu, BDSM-u, nude se žene koje će Vam glumiti sugar baby i one koje će Vam ispuniti sve želje. Ipak, treba znati da takva ponuda nije po ničemu nova ili specifična današnjem vremenu. Muškarci su oduvijek tražili takve usluge, neovisno o tome u kojem vremenu živimo. Seksualne usluge, bordeli, razni escortovi i slično oduvijek su bili tu upravo zato što je i seks glavni pokretač stvari u svijetu. Ako nešto ne radimo radi novaca ili moći, vjerojatno radimo to upravo radi seksa!

Tagovi: