Venera u znakovima zodijaka

Venera u znakovima zodijaka

Venera u znakovima zodijaka, utjecaj Venere

Prema astrologiji, svaki planet je zadužen za određene aspekte u našem životu. Venera u znakovima zodijaka donosi ono najljepše, ljubav, zabavu, hedonizam kao i uživanje. Venera će također opisati naš odnos prema novcu, materijalnim stvarima kao i socijalnim statusima. Venera u znakovima zodijaka pokazuje poriv za skladom te suradnjom, pokazuje ono što volimo i ono u čemu uživamo, donosi oko za ljepotu, umjetnost, ljubav. Daje nam potrebu da se vežemo na posebnom emocionalnom nivou. Venera je svakako romantična i senzualna, nježna je i šarmantna, donosi kompromise. Venera je savršen omjer primanja i davanja, upoznaje nas s našim vrijednostima, upoznaje nas s našim emocionalnim potrebama.

Sama astrološka karta će nam pokazati kako naš znak shvaća osjećaj za ljepotu, kakvoj ljubavi teži i što želi od povezivanja s određenim osobama u našim životima. Svaki znak zodijaka drugačije reagira na Venerin utjecaj, iako je navedeni planet fokusiran na energiju ljubavi. Odnosi koje Venera gradi s drugim planetima koji su u određenim položajima nam donosi potencijalne odgovore na pitanja što nam donosi ljubav u budućnosti. U slučaju da vas zanima kako Venera djeluje na vas i vaš horoskopski znak, tada se možete obratiti stručnjacima na astrofon21 koji će rado odgovoriti na sva vaša pitanja

Venera u znakovima zodijaka, za što je odgovorna Venera?

Venera je planet koji nam donosi osjećaje, ugodu, ljubav, zadovoljstvo, sklad i užitak. Venera u znakovima zodijaka predstavlja ljepotu, osjećaj sreće, estetiku, ljubav, šarm, ljubaznost, manire, moral, ženstvenost. Pri muškom horoskopu, Venera će pokazati kakva žena privlači muškarca. Osnovna energija navedenog planeta je primanje i davanje, razmjena dobrog, emotivno istraživanje i uživanje. Venera u znakovima zodijaka ukazuje na to kako doživljavamo stvari s emocionalne strane, kako se osjećamo, što osjećamo prema sebi, kako reagiramo prema ljubavi i davanju.

Venera će u kućama govoriti gdje se osjećamo ugodno, što volimo i u čemu uživamo, koji su naši talenti, što najviše cijenimo. Venera je glavni planet kada pričamo o emocijama i svemu što vežemo uz njih. U organizmu Venera utječe na kožu, građu tijela, grlo i bubrege. Venera će kroz znakove zodijaka prolaziti 30 dana, što znači da cijeli Zodijak obiđe za godinu dana. Njen utjecaj na znak nikada nije agresivne prirode. Riječ je o veoma dobrom i pozitivnom planetu, koji poput Jupitera može imati negativne aspekte – ovisno o znaku zodijaka i položaju planeta.

Venera u znakovima zodijaka, Venera u astrologiji

Venera u znakovima zodijaka pokazuje emociju koja je bitna pri vođenju kroz život. Često se govori kako je ljubav najljepši osjećaj na svijetu i glavni pokretač svega, što znači da je ona usađena u svakome od nas. Venera u Ovnu pokazuje na entuzijazam, strast, impulzivnost. Osoba želi opuštenost i komunikativnost, Ovnovi su često vatreni i zaljubljivi. Venera u Biku pokazuje na pospanost i ignoriranje, no naglašava senzualnost i nježnost, želju za ljubavi. Bikovi često smatraju kako se ljubav gradi.

Venera u Blizancima pokazuje na potrebu za ostvarivanjem ljubavi i pružanju iste. Blizanci često smatraju kako je ljubav traganje. Venera u Raku pokazuje na snažne emocije koje su krhke i boje se pokazivanja. Rakovi često smatraju kako je ljubav more osjećaja. Venera u Lavu pokazuje na fokusiranje i idealiziranje. Lavovi često smatraju kako je ljubav povezana sa prezentiranjem. Venera u Djevici pokazuje na želju za savršenim odnosom i ne prihvaćanjem ništa ispod toga. Djevice često smatraju kako je ljubav predivna harmonija između sličnosti, ne razlika.

Venera u Vagi pokazuje težnju i nesigurnost u prepuštanju radi vaganja. Vage često smatraju kako je ljubav put koji se gradi postepeno. Venera u Škorpionu pokazuje uživanje u seksu, što znači da pate na dodire. Škorpioni često smatraju kako se ljubav mora zaraditi i pokazati. Venera u Strijelcu pokazuje mogućnost prilagođavanja, iako ne potpunog. Strijelci često smatraju da je ljubav prilagođavanje i kompromisi. Venera u Jarcu pokazuje hladnu osobu koju treba potaknuti na emociju. Jarci često smatraju da ih se treba osvojiti, nisu spremni svakome pokloniti sebe.

Venera u Vodenjaku pokazuje romantične osjećaje i spremnost na primanje. Vodenjaci često smatraju kako je ljubav budućnost. Venera u Ribama donosi ushićenje, riječ je o jakim emocijama. Ribe često smatraju kako je ljubav najljepši osjećaj na svijetu. Venera u znakovima zodijaka donosi različite poglede na ljubav i osjećaje. Venera pokazuje što je svaki znak spreman dat i primiti, što nam pomaže stvoriti sliku o tome kako određeni znak vidi emociju.

Tagovi: