Kako zaraditi novac kao dijete

Kako zaraditi novac kao dijeteKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:34
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako zaraditi novac kao dijete u svom susjedstvu

Mnoga djeca koja nemaju džeparac se pitaju kako zaraditi novac kao dijete, a da je posao primjeren njihovoj dobi. S obzirom da dijete nije odrasla osoba i mora se čuvati nepoznatih ljudi koji bi im mogli nauditi, oteti ili štogod gore najbolje da krenu sa zaradom nudeći svoje usluge dobro poznatim osobama.

Svojim roditeljima, ali i susjedima ili rođacima koji ne žive daleko od vas, ako ste dijete može te ponuditi da obavljate neke kućanske poslove koje oni ne stignu ili ne mogu obaviti zbog bolesti ili starosti. Na primjer, možete oprati prozore ako vas to ne dovodi u opasnost, zatim možete nekoliko puta dnevno prošetati psa i nahraniti ga. Možete pomoći oko čišćenja u kući ili pranja rublja, također možda je susjedima potrebno pokositi travu ili pobojati ogradu ili vrata.

Ujedno, možete ponuditi da odete u nabavku namirnica ili da odete na poštu, zasigurno će vam platiti ukoliko to radite na redovnoj bazi jer će susjedima biti neugodno da to stalno radite besplatno, ili se jednostavno dogovorite i riješili ste odgovor na svoje pitanje kako zaraditi novac kao dijete. Čuvanje djece poznatima također je ustaljeni način zarade tinejdžerima.

Kako zaraditi novac kao dijete uz pomoć weba

Kada je web i internet u pitanju sva djeca moraju biti vrlo oprezna zbog predatora koji se tamo pojavljuju i znaju jako dobro kao djecu namamiti u ilegalne stvari. Stoga, ako ste dijete posavjetujte se sa roditeljima jer vas muči kako zaraditi novac kao dijete, a imate ideju da to napravite putem interneta.

Ionako volite satima boraviti na društvenim mrežama i imate puno sljedbenika, taktika kojom ste postigli veliki broj sljedbenika je vaš izum i taj dio savjetovanja oko social media možete prodavati kao savjet drugima i eto rješenja kako zaraditi novac kao dijete online. Također, možete ukoliko volite fotografirati i imate kvalitetan fotoaparat prodavati svoje fotografije putem interneta. Jednako tako možete otvoriti svoj kanal koji će postati vaš poslovni projekt i nuditi instrukcije online za školske predmete koji vama idu dobro.

Imate ideju za sadržajni dio marketinških aktivnosti, ponudite svoju ideju nekim kompanijama na primjer u grupama na društvenim mrežama i objasnite da imate dobre ideje za sadržajni marketing, content marketing, to je također dobra zarada iz vlastitog doma.

Kako zaraditi novac kao dijete uz kreativnost

Kreativni ste, imate muzički talent ili se bavite izradom nekih predmeta od nakita do drvenih predmeta, eto rješenja kako zaraditi kao dijete. Jednostavno svoje radove koje izrađujete poslikajte i stavite na društvene mreže ili svoj online kanal sa istaknutom cijenom i kontakt mailom koji nikako neće biti povezan sa vašim pravim imenom ili pravom adresom. Posavjetujte se sa roditeljima kako da to napravite i na koji način da novac dođe do vas, sigurno će vaši roditelji podržati vaš poduzetnički duh jer time već od djetinjstva razvijate vještinu preživljavanja i pronalazite način kako zaraditi novac kao dijete.

Ujedno ako ste vrlo spretni u svojim kreativnim djelatnostima isto tako možete davati satove na primjer slikanja, kiparstva, pjevanja, sviranja klavira, igranja nogometa manjoj djeci i istodobno ćete ih čuvati na par sati pa za to i biti plaćeni više od strane roditelja te djece, jer niste samo čuvali dijete već ga i podučavali nečemu.

Ukoliko volite voziti bicikl i vožnja biciklom vam je svakodnevna rutina, način kako zaraditi novac kao dijete može biti i vožnjom biciklom na način da radite dostave, na primjer novina, reklamnih letaka, dostavom hrane ili jednostavno dostavom namirnica koje je netko iz vašeg susjedstva naručio telefonski ili putem interneta iz lokalne trgovine.

Tagovi: